Forsøg med landsbybusser eller anden lokal transport i næste kommunevalg periode?

Det første valgmøde i sidste uge på Elværket i Holbæk var jo en klar Mål 15 : Livet på land, når vi taler om FN 2030 mål for bæredygtig udvikling. Vi kommer sikkert til at fortsætte diskussionen om brugen af det åbne land, men både kommunalvalget og regionsrådsvalget handler også om på hvilken måde beboerne udenfor de store byer bevæger sig rundt. Vi har i Enhedslisten sat følgende ind i vores valgprogram:

”At vi får afsat penge til forsøg med landsbybusser eller anden form for kollektiv kørsel. Det vil dels kunne afhjælpe den manglende kollektive trafik og dels styrke sammenholdet og brugen af samkørsel i vores yderområder”.

Kollektiv trafik er i forvejen på vores budgetter, men måske er der andre muligheder for lokal transport end dem vi bruger i dag.

Jørgen S. Søndergaard

4.oktober 2021

 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

87 − = 85