Holbæk kommune. Kommunevalg. Noget om uddannelse

Liste Ø

Holbæk kommune. Kommunevalg. Noget om uddannelse

FN2030 mål 4 siger, at et samfund skal: ” Sikre alle lige adgang til kvalitetsuddannelse og muligheder for livslang læring”.  Borgere i Holbæk kommune, der har børn skole eller unge mennesker under uddannelse kender til Enhedslistens kamp for nye skoledistrikter, der blev hjulpet på vej af friskoleforsøget.

Nogle har undret sig over at det i vores valgprogram kun er blevet til et kort punkt om skoleforhold. Det hedder i programmet, at ”vi skal styrke skolebestyrelsernes muligheder for at understøtte en stærk faglig og demokratisk folkeskole”. Så kort kan det siges! For demokrati og retfærdighed i hverdagen og liste Ø på valgdagen.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

94 − 89 =