Efter 2 vælgermøder

Efter 2 vælgermøder er jeg blevet bekræftet i at skole, ældre og transport f.eks. cykelstier osv er noget der optager os alle i kommunen. For nogen er løsningen ”vækst”, flere ”ressourcer giver muligheder” for at øge forbruget. Det med klima og bæredygtigt udvikling er jo også noget, som de skal tage sig af i Glasgow. Det ser jeg på TV/nettet.

Vi har i Danmark / Norden indrettet os på, at vi har fornybare ressourcer fra 3 jordkloder til rådighed. Vækst, der kan give et sådant forbrug vil mange indere og kinesere sikkert også gerne have.

Jeg tænker, at vi i Enhedslisten anerkender problemet, og vi er parat til at være med til at finde løsninger på et solidarisk grundlag. Også med den lille smule som det kommunale fællesskab har bestemmelse over.

Fra ”Pagten for Jorden” har jeg et lille citat, som for mig fortæller hvordan bæredygtig udvikling skal forstås. Det lyder:

 “når grundlæggende behov er blevet opfyldt, så handler menneskelig udvikling primært om at være mere, ikke om at få mere.”

Dette i håbet om at alle borgere på 18 år og derover sætter deres kryds på valgdagen den 16. november, også selvom de skal helt ned i bunden af stemmesedlen før de finder et Ø.

Jørgen S. Søndergaard

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.