Indlæg

Skal handelsstandsforening nu igen have overførselshjælp?

 Den 22 marts står det at læse i Nordvestnyt: Julebelysningen står til beskæring

Der er mange på overførselshjælp, der prøver beskæringer, og de har ikke mulighed for at søge om tilskud.

Emneord:

Drømmen om Ahlgade

Drømmen om Ahlgade.

Holbæk har Danmarks bredeste og flotteste Ahlgade.

Det er min drøm, at jeg uden at blive rystet igen kan cykle i Ahlgade, når jeg vil købe en bog eller en skjorte, og når jeg vil dele et par kopper kaffe med en ven.

Det er min drøm, at der er torveliv om lørdagen, hvor gaden er højest og bredest.

Det er min drøm, at Ahlgade bliver fyldt af liv, efter at grundejere, erhvervsdrivende og kunder har fundet retningen for Ahlgades fremtid.

Emneord:

Gør så noget ved trafiksikkerheden!

Der sker fem til ti gange så mange trafikulykker for cyklister, som statistikken viser. Så mangelfuld er politiets viden og sygehusenes registreringer. Dertil kommer alle de uheld, der ikke havner på sygehusene.

Kommunens trafiksikkerhedsplan trænger til en ordentlig opdatering, til en ny prioritering, og til at der afsættes flere kroner til at forbedre sikkerheden.

Emneord:

Ansvarlig børnepolitik.,

Ansvarlig børnepolitik.,

Emneord:

Idrætsfaciliteter i Holbæk by skal renoveres og forbedres til gavn for alle.

Enhedslisten vil ikke deltage i den økonomiske uansvarlighed som Venstre og andre politiske partier viser ved at gennemføre uansvarlige og asociale nedskæringer og samtidig poster penge ud til luftkastellet Holbæk Arena.

Emneord:

vedr. lokalplan 3.41, plejecenter ved Samsøvej

vedr. lokalplan 3.41, plejecenter ved Samsøvej

Emneord:

Ældrerådet, valgmøde

På valgmødet i Ældresagen for nylig, manglede der ikke smukke visioner for hvad vi alle gerne så af tilbud til vores ældre.
Men når det kommer til den mere jordnære dagligdag, så ser det lige pludselig anderledes ud. – her skal der skæres ned på aktivitetscentrene. De "varme hænder" skal afløses af robotter. Alle borgere – uanset alder – skal bruge digitale adgangsveje til at komme i kontakt med det offentlige...

Emneord:

Socialdemokraterne og Enhedslisten har indgået en aftale om valgforbund og konstituering

Pressemeddelelse Holbæk den 19. august 2013

Der har henover sommeren været drøftelser imellem parterne om forskellige muligheder for at indgå valgforbund, og nu er aftalen faldet på plads.

- Meningen med et valgforbund er jo, at de løse stemmer, som ikke er nok til at give et parti et ekstra mandat, samles op af et andet parti indenfor valgforbundet. På den måde sikrer man, at flest mulige stemmer bliver brugt til at styrke indflydelsen indenfor et bestemt holdningsfællesskab, forklarer Socialdemokraternes borgmesterkandidat Sine Agerholm.

Emneord:

Tag ansvar selv

Kæreste Kenny Jensby. Du udtrykker forargelse over, at dine ledere her i Holbæk kommune ikke kan holde sygefraværet blandt de ansatte nede. Du skriver i Nordvestnyt, at det er et ledelsesansvar, at de ansatte i Holbæk kommune har et for stort fravær. Det er næsten ikke til at holde ud at hører på al den jammer, der kommer fra dig. Men har du nogensinde tænkt på, at det er dig, og dem du stemmer sammen med, der har sat dagsordenen for, hvordan kommunens medarbejdere skal takle dagligdagen i vore institutioner, ældreplejen, skolerne, vej og park og den kommunale administration?

Emneord:

Enhedslisten støtter lærerne.

I disse dage siges og skrives der rigtig meget om folkeskolen og lockoutede lærer. Kommunernes landsforening har valgt den håre vej til at opnå sine mål – at sende alle lærerne hjem uden løn, indtil de er parat til at bøje sig for det diktat vedrørende lærernes arbejdstid, som man har lagt frem.

Emneord: