EL’s Byrådspolitikere

Karen Thestrup Clausen. kathc@holb.dk

Jeg er 54 år, gift og har 5 børn og et barnebarn. Den ene af mine børn er multihandicappet, hvilket gør at jeg har haft det sociale system tæt inde på kroppen. – at være afhængig af vores sociale sikkerhedsnet er ikke nogen skam, og er noget vi alle kan få brug for i længere eller kortere perioder af livet.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og ansat i Holbæk kommune.

Siden jeg var helt ung har jeg på forskellig vis været aktiv på venstrefløjen. Det har været i form af solidaritetsbevægelser og som aktiv i de lærerstuderendes landsråd – efter jeg selv stiftede familie for nu over 25 år siden, har mit engagement hovedsageligt ligget i arbejdet for børn og unge i tilknytning til skole og fritidsaktiviteter, samt i grupper med handicapforælder. Jeg har arbejdet i forældreråd – som spejderleder og som voksen rollespiller i Jyderup Live.

Jeg bor i udkanten af Holbæk kommune, i den lille landsby Skamstrup. Jeg ser det som min klare opgave at sikrer at de små samfund ikke bliver glemt – hverken når vi taler om infrastruktur og kollektiv transport, eller når vi taler byudvikling generelt. – at vi skal satse endnu mere på en bæredygtig og grøn udvikling er en mærkesag.

Jeg håber på at kunne være med til at præge kommunen i en mere solidarisk, grøn og demokratisk retning.

Leif Juhl juhl@holb.dk

Jeg er gift og har 3 voksne døtre og bor i Holbæk. Har tidligere arbejdet som smed og pædagog.

Holbæk kommune skal være mere social. Jeg vil arbejde for social retfærdighed, og den enkelte borger skal respekteres.

Grundskyldspromillen skal sættes op og den personlige skat skal sættes ned. Jeg ønsker en omfordeling til fordel for dem der har mindst. Stop for unødvendige og for borgerne dyre prestigeprojekter.